Συχνές Ερωτήσεις:

Το Click-Diet είναι μια ηλεκτρονική (online) υπηρεσία διαιτολογικής

υποστήριξης, η οποία  παρέχει εξ’ αποστάσεως διατροφική παρακολούθηση και εξατομικευμένα προγράμματα διατροφής από πτυχιούχους Διαιτολόγους-Διατροφολόγους με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος.

Το ClickDiet περιλαμβάνει μια διαδικτυακή (online) επικοινωνία, ενώ δεν περιλαμβάνει δια ζώσης συνεδρίες. Μέσω του ClickDiet γίνεται η λήψη ενός ιατρικού και διατροφικού ιστορικού, τα οποία αξιολογούνται από τους ειδικούς και μέσα από την επικοινωνία μας διαμορφώνουμε τελικά ένα πλήρες και εξατομικευμένο διαιτολόγιο που ανταποκρίνεται στις ενεργειακές και διατροφικές ανάγκες του ατόμου. Στόχο μας αποτελεί η επίτευξη του επιθυμητού σωματικού βάρους, καθώς και η διατήρησή του

Φυσικά και θα βρειτε, όπως επίσης και πολύ πιο ακριβά. Απόλυτος σκοπός μας είναι η παροχή ποιοτικών υπηρεσιών. Η ομάδα μας αποτελείται από  πτυχιούχους διαιτολόγους με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος που  αφιερώνουν χρόνο και γνώση για να σε εξυπηρετήσουν. Οι τιμές διαμορφώνονται με τέτοιο τρόπο, ώστε να μπορούμε να διατηρούμε την ανώτερη ποιότητα των υπηρεσιών μας. 

Αρχικά επιλέγεις το πακέτο που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σου και συμπληρώνεις τα στοιχεία σου. Αφού ολοκληρώσεις την πληρωμή, οδηγείσαι στο ιατρικό και διατροφικό ιστορικό το οποίο και συμπληρώνεις. Μετά τη συλλογή των πληροφοριών, η ομάδας μας συντάσσει το διαιτολόγιο σου το οποίο αποστέλλεται στο email σου. Φυσικά υπάρχει άμεση επικοινωνία για επίλυση αποριών..

Η επικοινωνία θα πραγματοποιείται μέσω chat ή email για την ανανέωση του Διαιτολογίου ανά 2 εβδομάδες, ενώ θα μπορείς και ενδιάμεσα να επικοινωνείς μαζί μας για την επίλυση αποριών. Υποστηρίζεται και τηλεφωνική επικοινωνία (extra χρεώση)

Μέχρι 48 ώρες μετά τη συμπλήρωση του Ερωτηματολογίου το οποίο θα αποσταλεί μέσω email ή chat αμέσως μόλις πληρώσεις το διατροφικό σου πρόγραμμα. Αν έχεις επιλέξει "πληρωμή με τραπεζική κατάθεση" το Διαιτολόγιο θα σου αποσταλεί μόλις εμφανιστεί η πληρωμή.
Βεβαιώσου πρώτα αν βρίσκεται στο email σου στο φάκελο με τα ανεπιθύμητα emails (Junk/Spam). Σε κάθε άλλη περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις άμεσα μαζί μας μέσω e-mail ή chat ή στο 211-212-0845
Λειτουργούμε σαν ένα διαδικτυακό διαιτολογικό γραφείο. Άλλωστε οι υπηρεσίες παρέχονται από πτυχιούχους διαιτολόγους με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος που, στην πλειοψηφία τους, διατηρούν και οι ίδιοι νόμιμα διαιτολογικά γραφεία.

Ναι, για κάθε νέο μας πελάτη υποστηρίζουμε έκπτωση 20% σε ΟΛΑ μας τα προγράμματα με τον κωδικό CLICK20%. Εναλλακτικά μπορείτε να την εξαργυρώσετε απευθείας εδώ

Αν για οποιονδήποτε λόγο δεν είστε ικανοποιημένος/η από το πρόγραμμα που θα λάβετε, καλύπτεστε από εγγύηση επιστροφής χρημάτων έως και 7 μέρες από την αγορά του προγράμματος σας. (εννοείται θα έχετε λάβει ήδη το πρώτο σας διαιτολόγιο).  Δεν κάνουμε καμία ερώτηση για την επιστροφή χρημάτων

Τα περιστατικά στα οποία δεν απευθύνεται το ClickDiet:

  • Διατροφικές διαταραχές (ανορεξία, βουλιμία)
  • Σακχαρώδη Διαβήτη Τύπου 1
  • Παιδιά και έφηβοι (εκτός αν υπάρχει έγκριση γονέα)
  • Νεφροπάθεια
  • Κοιλιοκάκη
  • Ηπατοπάθεια
  • ΙΦΝΕ
  • Καρκίνο
  • Ενδογενή Μεταβολικά Νοσήματα (Διαταραχές Μεταβολισμού Αμινοξέων, Υδατανθράκων, Λιπαρών)