Ποιοί Είμαστε

Το clickdiet.gr παρέχει online διαιτολογική υποστήριξη και συνεργάζεται αποκλειστικά με διαιτολόγους – διατροφολόγους που κατέχουν άδεια ασκήσεως επαγγέλματος. Γιατί τη διατροφή σου μπορείς να την εμπιστευθείς μόνο σε αυτούς που πραγματικά γνωρίζουν!

Αναγνωρισμένοι Επαγγελματίες

Παλαιότερα το επάγγελμα του διαιτολόγου – διατροφολόγου δεν ήταν κατοχυρωμένο, με αποτέλεσμα να υπήρχε η δυνατότητα να δηλώνει κανείς διαιτολόγος χωρίς να έχει αποφοιτήσει από αντίστοιχο τμήμα. Το παραπάνω, σε συνδυασμό με την ελλιπή ενημέρωση του κοινού, οδήγησε στη λειτουργία διαιτολογικών μονάδων από μη ειδικούς, καθώς και στην παροχή υπηρεσιών διατροφής μέσω internet από απρόσωπα / ανώνυμα sites τα οποία χειρίζονται άτομα που δε σχετίζονται καθόλου με το επάγγελμα.

Παρέχουμε συμβουλές και εξατομικευμένα προγράμματα διατροφής από επαγγελματίες υγείας στο χώρο της διατροφής με άδεια ασκήσεως του επαγγέλματος.

Ποιος θα επιμεληθεί τη διατροφή μου!

Μαρία-Ελένη Ζουμπούλη

  • B.Sc Διαιτολόγος-Διατροφολόγος, Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο
  • Cert. In Advanced Sports Nutrition, Barça Innovation Hub-Universitas

Βιογραφικό

Είμαι Διαιτολόγος-Διατροφολόγος, απόφοιτος του τμήματος Επιστήμης Διαιτολογίας & Διατροφής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών. Παράλληλα, έχω πιστοποίηση στην αθλητική διατροφή από τo Barça Innovation HubUniversitas, ενώ εξειδικεύομαι στο Health Coaching από το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Τέλος, παρακολουθώ online εκπαιδευτικά μαθήματα στην Καναδική εταιρεία  Precision Nutrition (Pn1).

Δραστηριοποιούμαι στο χώρο της διατροφής, έχοντας αναλάβει επιτυχώς πολλά κλινικά περιστατικά, ενώ συνεργάζομαι με επαγγελματίες αθλητές του Brazilian jiu-jitsu με σκοπό την κάλυψη των ενεργειακών τους αναγκών και των στόχων τους σε προ-αγωνιστική και αγωνιστική περίοδο. Παράλληλα, έχω αρθρογραφήσει αρκετά άρθρα διατροφικού περιεχομένου, ενώ παρακολουθώ συχνά συνέδρια και επιστημονικές ημερίδες πάνω στις τρέχουσες εξελίξεις και guidelines στο χώρο της διατροφολογίας.

Τι θα κάνουμε μαζί

Θα επιμεληθώ προσωπικά το πλάνο της διατροφής σου και μαζί με τους συνεργάτες μου θα σε βοηθήσουμε να αλλάξεις προς το καλύτερο τις διατροφικές σου συνήθειες και την εικόνα του σώματός σου.
Φιλοσοφία μου είναι ότι για να είμαστε υγιείς, χρειάζεται να τρώμε συνειδητά και να καλύπτουμε τις ανάγκες μας σε ενέργεια και θρεπτικά συστατικά.
Στόχος μου είναι  να χτίσουμε μαζί σωστές διατροφικές συνήθειες με σκοπό τη βελτίωση της ποιότητας ζωής σου.
Είμαι εδώ για ό,τι χρειαστείς και να σε βοηθήσω να πετύχεις το βέλτιστο δυνατό αποτέλεσμα!

Μπορείς να ξεκινήσεις μαζί μας με έκπτωση 20% σε ΟΛΑ μας τα προγράμματα πατώντας τον παρακάτω σύνδεσμο.

Καλή Επιτυχία!