ClickDiet

Πρότυπο Διαιτολογικό Κέντρο

Παρακολούθηση από Απόσταση

blog-background

Starter Pack

Διάρκεια: 1 μήνας

 56.00€

SHUTTERSTjOCK_528120484_Photo

Dedicated Pack

Διάρκεια: 2 μήνες

 98.00€

bowl-cherries-chicken-936611

Commitment

Διάρκεια: 3 μήνες

136.00€

Online Δίαιτα - Ποια η προσέγγιση μας

Σκοπός μας είναι να παρέχουμε ποιοτικές διατροφικές υπηρεσίες σε κάθε άτομο που το επιθυμεί, προσαρμοσμένες στις δικές σας ενεργειακές και διατροφικές ανάγκες και προτιμήσεις σε ένα πλαίσιο σεβασμού, συνεργασίας και εμπιστευτικότητας.

Οι Online διαιτολόγοι μας / διατροφολόγοι μας, προσφέρουν Εξατομικευμένη και Ισορροπημένη Διατροφή (την ίδια δηλαδή υπηρεσία που θα είχατε σε ένα Διαιτολογικό Γραφείο μόνο που η διαδικασία γίνεται Online – και έτσι μειώνεται κόστος

Απαραίτητη προϋπόθεση για την έναρξη του πλάνου διατροφής είναι η λήψη του Ιατρικού και διατροφικού Ερωτηματολογίου

Στην αρχή της διαιτολογικής παρακολούθησης θέτουμε έως  2 διατροφικούς στόχους και έπειτα λαμβάνετε ένα διαιτολόγιο ανά 2 εβδομάδες, κατόπιν επικοινωνίας μαζί μας

Αποτελεσματική διατροφή, χωρίς κίνδυνο για την υγεία σας

Όπως είπαμε θέλουμε η διατροφή σας να έχει αποτέλεσμα, χωρίς να θέτει σε κίνδυνο την υγεία σας.

Για αυτό το λόγο ΔΕΝ συντάσσουμε έτοιμα διαιτολόγια και δεν ασχολούμαστε με Στερητικές Δίαιτες και δίαιτες της μόδας που δεν είναι επιστημονικά τεκμηριωμένες.

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να πετύχετε τους διατροφικούς σας στόχους και να βελτιώσετε την ποιότητα ζωής σας προς το καλύτερο για ΕΣΑΣ, μέσω της διαιτολογικής συμβουλευτικής που θα σας παρέχουμε.

Aναλαμβάνουμε και κλινικά περιστατικά(…παχυσαρκία, βελτίωση βιοχημικών δεικτών, Σ.Δ.ΙΙ …) εκτός από αυτά που αναγράφονται εδώ.

Case Studies-Success Stories:

Παραδείγματα Διατροφικής προσέγγισης

Φύλο: Ανδρας
Ηλικία: 42 ετών
Σωματικό Βάρος (αρχικό)= 97 Kg
Υψος: 1,76 m
ΔΜΣ (BMI)= 31,31 Kg/m2
Προβλήματα υγείας: Υπέρταση,Αυξημένο ουρικό οξύ, αυξημένη χοληστερόλη
Διατροφικός στόχος: Μείωση σωματικού βάρους,βελτίωση βιοχημικών δεικτών
Φυσική δραστηριότητα: περπατημα περιπου 6χλμ /ημέρα, 40-50 λεπτα (4-5 φορες τη βδομαδα)

Ο κύριος Νίκος Κ. ξεκίνησε την 3μηνη διαιτολογική του παρακολούθηση στις 17/6/20, θέλοντας να χάσει βάρος και να βελτιώσει τους βιοχημικούς δείκτες. Το αρχικό σωματικό βάρος του ήταν 97 κιλά με ύψος 1,76 m, έχοντας Δείκτη Μάζας Σώματος(ΔΜΣ) 31,31 Kg/m2. Στο ιστορικό του είχε συμπληρώσει ως προβλήματα υγείας: αυξημένη αρτηριακή πίεση, αυξημένο ουρικό οξύ και αυξημένη χοληστερόλη.Παράλληλα, λάμβανε φαρμακευτική αγωγή , ενώ περπατούσε 6-7 χλμ/ημέρα για τουλάχιστον 4-5 φορές/εβδομάδα.

Μετά από 2,5μήνες (5o follow up)

Απώλεια: 9,1 κιλών (από 97 σε 87,9 κιλά)
Περιφέρεια μέσης: -18 cm (από 121cm σε 103cm)
Ουρικό οξύ: -1,9 mg/dl
Κρεατινίνη: -0,04
Χοληστερόλη: – 52 mg/dl
Αθηρωματικός δείκτης: 3,46 (από 3,81) (επιθυμητό εύρος: 1-3,50)

Αξιολόγηση

Ο κύριος Νίκος Κ. κατάφερε μέσα σε 2,5 μήνες να χάσει 9,1 κιλά και να μειώσει την περιφέρεια μέσης του κατά 18 πόντους, φτάνοντας ΔΜΣ=28,37 Kg/m2!

 Η αυξημένη περιφέρεια μέσης σχετίζεται με αυξημένο σπλαχνικό λίπος, το οποίο σχετίζεται άμεσα με αυξημένο καρδιομεταβολικό κίνδυνο και σακχαρώση διαβήτη τύπου ΙΙ. Ο κύριος Νίκος κατάφερε να βελτιώσει τις διατροφικές του συνήθειες χωρίς στερήσεις, χωρίς υποκατάστατα γεύματος, χωρίς express δίαιτες και χωρίς μαγικά ροφήματα ή χάπια. Όλα αυτά τα κατάφερε μέσω μιας ισορροποιημένης διατροφής που στηριζόταν στο Μεσογειακό Πρότυπο Διατροφής, σε συνδυασμό με τακτική φυσική δραστηριότητα (περπάτημα), οργάνωση γευμάτων μέσα στην εβδομάδα και υιοθέτηση σωστών διατροφικών συνηθειών αυτούς τους μήνες. Ο κύριος Νίκος Κ. συνεχίζει την παρακολούθησή του, ενώ μέσω της επικοινωνίας με τη διαιτολόγο και των διαιτολογίων έχει μάθει να τρέφεται σωστά. Συγχαρητήρια!!

Διαβάστε την πλήρη Αξιολόγηση...

To αρχείο σας κατέβηκε 🙂

Tι είπαν για εμάς:

χριστινα σκαμακη
χριστινα σκαμακη
last review
Read More
Πήρα την απόφαση να ξεκινήσω διατροφή βλέποντας το βάρος μου να αυξάνεται τους τελευταίους μήνες.Βλέποντας την διαφήμιση του click diet στο Facebook σκέφτηκα ότι θα ήταν περισσότερο εύκολο να έχω τον διατροφολό μου κερδίζοντας χρόνο από τις μετακινήσεις.

Εδω και ένα μήνα που ακολουθώ το πρόγραμμα κατάφερα να χάσω 4 κιλά.Έμαθα να συμπεριλαμβάνω στο διαιτολόγιό μου τροφές που δεν τις είχα δοκιμάσει πχ μανιτάρια.Ενημερώνομαι συνεχώς για τους τρόπούς παρασκευής πολλών φαγητών και επικοινωνώ με την διατροφολόγο μου όποτε έχω κάποια απορία.Συνοπτικά προτείνω σε όποιον διστάζει αρχικά να εμπιστευτεί το click diet να δείξει εμπιστοσύνη στο κέντρο γιατί χαρακτηρίζεται από επαγγελματισμό, συνέπεια, γνώση και πρωτοπορία.Καταπληκτική ομαδα
Spiridoula Sigala
Spiridoula Sigala
about 2 months ago
Read More
Υπέροχο πρόγραμμα διατροφής χωρίς δυσκολίες. Μαθαίνεις τους σωστούς συνδυασμούς τροφίμων. Εναλλακτικές σε ότι και να ζητήσω 😀😀😀😀 Άμεση ανταπόκριση πάντα. Καταπληκτική ομαδα
Nasos Vlachos
Nasos Vlachos
27 july
Read More
μια απο τις καλύτερες αποφάσεις που πήρα ήταν η επιλογή μου να εμπιστευτώ το διατροφολόγιό μου στην εταιρεία σας. Συνέπεια και ποικιλία στην διατροφή και χωρίς κόπο επιτυγχάνεις τους στόχους σου. Συνιστώ ανεπιφύλακτα!!
Αλεξάνδρα Μπότσαρη
Αλεξάνδρα Μπότσαρη
27 july
Read More
Κατάφερα μέσα σε ένα μήνα να φτάσω το στόχο μου και το σημαντικοτερο χωρίς στερήσεις!!! Δεν ένιωσα καθ όλη τη διάρκεια της προσπάθεια αυτής την αίσθηση της πείνας!!! Σωστή και υγιεινή διατροφή χωρίς να στερηθώ το σωστό φαγητό και τις απολαύσεις!!! Και παρολο που η παρακολούθηση γινόταν μέσω τηλεφώνου είχα τη στήριξη ανα πάσα στιγμή από τη διαιτολόγο η οποία προσπαθούσε με κάθε τρόπο να καλύψει με το καλύτερο δυνατό τρόπο τις διατροφικές μου απαιτήσεις!!!!
Previous
Next

ClickDiet!

Ενδιαφέρομαι να ξεκινήσουμε μια Ισορροπημένη Διατροφή

Επικοινώνησε μαζί μας

ClickDiet!